Livsvägsterapi — En resa i livet

Privata, personliga sessioner för just ditt liv och framtid.

Även ett seminarium planeras under våren!

< Det här är en fysisk process där du får möjlighet att förstå när i ditt liv som vissa djupa mönster och avgörande val uppstod som senare påverkat dig.Vi använder begreppet Tidslinje. När vi är med om svåra upplevelser förändras vår identitet, självkänsla och uttryck. Du får ”resa” tillbaka i tiden för att ge resurser och förändra, för att sedan färdas framåt till nuet och även berika din framtid med de nya grundförutsättningarna. En aktiv övning där vi även förankrar insikterna och förändringarna i den fysiska kroppen genom att utnyttja gåendets rörelse.
Denna helg kan även passa dig som söker ett komplement till andra behandlingar i ditt arbete.
En privat session tar ca 90 minuter, 800 kronor.

Livsutveckling

I vilken riktning vill du utvecklas? Vad är din innersta längtan och motivation? Vad hindrar dig och vilka är dina gåvor? Jag stöder dig att finna ut de strategier som för dig framåt. Mötet kan bestå av endast samtal, enstaka eller en serie kan också kombineras med insiktsövningar, resursinventering samt eventuell kroppsbehandling för inre balans. Vi bestämmer kombination vid första mötet.
En session tar ca 75 minuter. Pris: 700 kronor.

Vägledande samtal

Du kan få stöd att belysa och förstå din livssituation, dina relationer eller de inre mönster som visar sig i yttre verklighet. Kanske du har frågor kring de andliga aspekterna av livet. Eller så vill du bara möta någon som lyssnar till dina funderingar. Ibland finner vi våra egna svar i mötet med en medmänniska.
En session tar ca 75 minuter. Pris: 700 kronor.

10% rabatt

Vid bokning av 3 behandlingar ger vi 10% rabatt. Utnyttjas inom tre månader efter första datumet. Gäller även presentkort. Uppge "Internetrabatt" vid bokning. Gäller ej SKYPEsession eller i samband med andra erbjudanden/rabatter. Tidsbeställning - se kontaktsidan.