KURSER & WORKSHOPS

Terapeututbildning, Amorgosresa, Endags "Prova-På kurs" för nyfikna & Vidareutbildning för REterapeuter 

RealEase® metoden
Energimedicin, samtal och intonade behandlingar

NY UTBILDNING STARTAR i Stockholm den 18 september 2020!

9 månader (sex kurshelger) som kan förändra ditt liv och ge dig grunden till ett inspirerande arbete om du så vill!

Ladda ner den informationen här >>

RealEase® är en spännande och expansiv metodik för hälsa och utveckling på alla nivåer; fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. En väg att via självläkning och insikt befria såväl kropp som sinne så vi kan leva i samklang med vår Själ, livssyfte och högre medvetenhet. Vi arbetar med en unik kombination av mjuk, inlyssnande, respektfull kroppsbehandling (utanpå kläderna), livsutvecklande samtal, intuitions-och energiarbete, livsstrategier, inre närvaro med mera. Utbildningen kan bli en tid att verkligen lära känna dig själv, vem du är och vad du önskar och se nya möjligheter. Därefter, om du väljer terapeutlinjen, även kunna hjälpa andra med hjälp av RealEase. När vi släppt taget om det som hindrar, kan vi också släppa fram de gåvor vi har, utveckla det bästa inom oss och finna vår plats i livet.
Utbildningen innehåller såväl teori som mycket praktik. För varje kursavsnitt utvecklas och fördjupas dina kunskaper i metodens olika redskap samt förmågan att "läsa" kroppen och navigera i vävnader och strukturer. Mellan helgerna övar man och tillämpar det vi gått igenom.

Du får lära dig en unik kombination av bl a 

  • en lyhörd, avstressande och djupgående kroppsbehandling (utanpå kläderna)
  • hur man läser av kroppens information (tracking), beröringsmetodik, intuitions- och  energiarbete
  • livsutveckling, klargörande samtal (relationer, självkänsla, förändringsarbete, medvetenhet, mål
  • mentala strategier, mindfulness, personlig och andlig utveckling

Under kurshelgerna får du lära dig alla redskap i metoden  samt få många tillfällen att både ge och ta emot behandlingar. Utbildningen består av sex kurshelger, lördag och söndag under våren samt från fredagkväll under hösten fördelade på 10 månader med handledning och egna studier mellan tillfällena. Elevbehandlingar på hemorten samt privata sessioner med Sati skall räknas med för de som siktar på diplomering. Vi arbetar i en mindre grupp i inspirerande och positiv miljö. Detta passar såväl dig som vill ta ett stort steg i din egen utveckling på alla plan som för dig som vill kunna ge behandlingar och konsultationer i RealEase® Metoden.
Rekommenderad kurslitteratur: "Lev livet fullt ut - i praktiken" av Eckhart Tolle samt "Du kan hela ditt liv" av Louise L Hay.

Plats:Stockholm
Datum: Kurs I: 18-20/9, kurs II: 23-25/10, kurs III: 4-6/12, kurs IV: 22-24/1-21, kurs V: 5-7/3 samt kurs VI: 23-25/4.
Tider: Fredagar kl 17.00 -20.00. Lördag 10.00-17.00 ca samt söndag kl 10.00-ca 16.00 ca.
Kostnad: 12.400 kr plus moms 3.100 kr, totalt 15.500 kr för hela utbildningen. Inkl. 6 kurshelger, handledning i mellantiden, kurspärm och fika. För att lära känna möjligheterna i metoden helt och få egen coachning rekommenderas privata sessioner under året. Obligatoriskt för de som siktar på diplomering.

Anmälan & info: Sati Eva Lagnefeldt (grundare & kursledare) mail@sati.nu, tel: 073-5930722. 

Några röster från tidigare deltagare

“Det här året har gett mig ett nytt liv! RealEase är helt fantastiskt, måste upplevas” 
"Suverän utbildning, pedagogisk och inspirerande."
“Jag älskar mitt nya arbete och att stödja andra i deras läkeproces och uppvaknande. Mycket bra utbildning även för mig personligen. Tar numera fullt hand om min hälsa, värken är borta samt har ett helt nytt sätt att se på mig själv och allt som händer i världen” 
****************************************

Vidareutbildning - Fortsättningskurs i Stockholm kommer snart!


En möjlighet för Diplomerade RealEaseterapeuter att utöka sin kompetens.
Även öppen för tidigare deltagare i årsutbildningen som söker diplomering. Kontakta mig för mer information!
*******************************************************************************

Inspiration!
Endagskurs: PROVA PÅ RealEasemetoden i Stockholm. Nytt datum kommer snart!

En dag för att upptäcka såväl magin i helande beröring som hur vi kan leva vårt liv med livskraft i samklang med vårt sanna jag och i andlig medvetenhet och glädje. Vi varvar föredrag med att ni får prova att såväl ge som ta emot minibehandlingar av varandra. Inga förkunskaper behövs, endast din nyfikenhet och öppna sinne. Liten, personlig grupp, så hör av dig snart för att vara med!