RealEase® frigörande behandling

Se även presentation på första sidan.
Vi börjar med ett samtal där du får berätta vad du vill få ut av vårt möte. Därefter väljer vi de bästa redskapen för att komma dit. Det kan vara en kombination av livssamtal, RE frigörande behandling, intuitiv avläsning, inre bildarbete med mera. Vi skräddarsyr behandlingar med denna unika, lyhörda metod där vi når den problematik som finns lagrad i din kropps vävnader för att befria hälsa, harmoni och inre närvaro. Genom vårt inlyssnande arbetssätt kan även begränsande tankar och känslor ses och förändras. Vi arbetar utanpå kläderna på ett mjukt och respektfullt sätt. Efter behandlingen ser vi vilka förändringar som skett och hur du nu kan gå vidare i ditt liv. 
En session tar ca 75 minuter. Pris: 700 kronor.  
UNDER 2018 ERBJUDER JAG SESSIONER ÄVEN I UMEÅ!
Närmaste datum: 26 och 27 naras samt den 7 och 8 maj.

Ladda ner pdf och läs mer >>
Kontakta mig för mer information och för att boka tid ››

*** Jag besöker även andra orter och ger RealEase behandlingar och livscoaching samt personlig och andlig vägledning. Har du en grupp i din hemstad på minst 10 personer som vill ha en gruppsession, enskilda behandlingar eller en dag-/helgkurs i RealEasemetoden så kontakta mig gärna !

Stresshantering

Du får en mjuk, avslappnande behandling som ger dig möjlighet att släppa spänningar och stress samt ett klargörande samtal som ger dig nya redskap och inspiration till ett liv i balans i samklang med den du är och hur du vill leva. Du har kläderna på under behandlingen.
En session tar ca 75 minuter. Pris 700 kronor.

Healingbehandling

En överföring av energihealing och intoning till den andliga sfären. Många upplever en större klarhet, spontan problemlösning, inre närvaro och samtoning med livskraften. Du har kläderna på under behandlingen.
En session tar ca 75 minuter. Pris 700 kronor.

10% Internetrabatt

Vid bokning av 3 behandlingar med RealEase, Stresshantering eller Energihealing ger vi 10% rabatt. Utnyttjas inom tre månader från första sessionen. Gäller även presentkort. Uppge "Internetrabatt" vid bokning. Kan ej utnyttjas tillsammans med andra erbjudanden/rabatter.  Till kontaktsidan ››